Bemutatjuk, hogy milyen ruhadarabokat érdemes viselned, ha alma alkatod van!

Ezeket viseld, ha alma alkatod van!


Bemutatjuk, hogy milyen ruhadarabokat érdemes viselned, ha alma alkatod van!

Az alma alkatú hölgyeknek nincs egyszerű dolguk, ha öltözködésről van szó, hiszen több dologra oda kell figyelniük. Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat érdemes viselniük! 


Az alma alkatú hölgyeknél általában a hasi tájékon van némi plusz kiló. Néhány öltözködési praktikával el tudod rejteni a problémás területeket, és ki tudod hangsúlyozni azokat a részeket, amiket szeretsz magadon. Ha alma alkatod van, olyan ruhákat érdemes választanod, amik optikailag nyújtják az alakodat. A derékban húzott ruhák nagyon előnyösek lehetnek számodra. A V nyakú felsők kiemelik a dekoltázsodat. Nadrágok terén érdemes az egyenes szárúakat választanod, a túl mintás, színes nacik erősítenek. Ha ruháról van szó, a zsákruha nem neked való, hiszen így nem eltakarod, hanem kiemeled a problémás területeket.

 

A Wannabee kifejezetten a molett hölgyek igényeit szem előtt tartva készíti ruháit, így biztosan te is meg fogod találni az alkatodhoz leginkább passzoló ruhadarabokat. Tudj meg róla többet itt: Molett ruha webáruház 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.