Miért fogyasszunk gyógyvizeket?

Miért fogyasszunk gyógyvizeket?


water

A bágyadtság, dehidratáltság egyik fő oka a csökkentett vízfogyasztás, mely ellen valljuk be, igazán tehetünk. Ihatunk csapvizet, ásványvizet, fő az, hogy gondoskodjunk a vízutánpótlásról. 


Sokan, ha gyomorproblémákkal, fáradtsággal küzdenek különböző gyógyszerekhez nyúlnak, ám arra nem is gondolnak, hogy a természetből is számos dolog enyhítheti panaszaikat.

 

Nem is gondolnánk, de ilyen megoldás például a víz is… A bágyadtság, dehidratáltság egyik fő oka a csökkentett vízfogyasztás, mely ellen valljuk be, igazán tehetünk. Ihatunk csapvizet, ásványvizet, fő az, hogy gondoskodjunk a vízutánpótlásról.

 

Gyomorbántalmak, emésztési vagy aranyér okozta panaszok esetén azonban már nem mindegy, hogy milyen vizet fogyasztunk. A napi folyadékbevitel mellett ezek, a sokak által ismeretlen, vagy mellőzött gyógyvizek megoldást jelenthetnek problémáinkra. Kik számára javasolt tehát a gyógyvizek fogyasztása?

 

  • Akik folyamatos bágyadtsággal küzdenek
  • Akiket emésztési problémák kínoznak
  • Akik szeretnének megszabadulni a szervezetükben felgyülemlett méreganyagoktól
  • Akiket érzékenyen érint a székrekedés és bélgyulladás kérdése

 

Ez csupán néhány azon kellemetlen tünetek közül, melyeket a gyógyvizek fogyasztásával enyhíteni tudunk. Ha többet szeretnél megtudni a gyógyvizek jótékony hatásairól, akkor ide kattintva megteheted: gyógyvíz rendelés.

 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.