Egy kis illemtan: így viselkedj az étteremben!

Egy kis illemtan: alapvető illemszabályok az étteremben


Egy kis illemtan: így viselkedj az étteremben!

Életünk során nem egyszer járunk étteremben, így nem árt tudni néhány alapvető illemszabályt a vendéglőkben! Olvasd el te is, hogy hogyan kell pontosan viselkedni! 


- Ha az étteremben van ruhatár, mindenképp tedd le a kabátodat! 

- Az öltözéked mindenképp legyen alkalomhoz illő! 

- Ne bámuld az étkezés ideje alatt a többi vendéget! 

- Érdemes előre asztalt foglalni az étterembe! 

- A szalvétát ne tedd az öledbe és a tányérra sem! 

 

Ha egy igazán különleges vacsorahelyszínt keresel Budapesten, mindenképp ki kell próbálnod a Városliget Café & Restaurant-ot! Ez a csodálatos helyszín igazi gasztronómiai különlegességekkel vár, ráadásul az étteremből csodálatos kilátás nyílik a Vajdahunyad várára. Ha szeretnéd egy kicsit jobban megimserni ezt a helyet, kattints ide: Zuglói étterem 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.