Kik használjanak akupresszúrás szőnyegeket?

2017.03.08.

Cikkek

Kiknek ajánlott az akupresszúrás szőnyeg?


Kik használjanak akupresszúrás szőnyegeket?

Habár az akupresszúrás szőnyegeket mindenkinek érdemes kipróbálnia, vannak olyan emberek, akik számára kifejezetten ajánlott a használatuk! Lássuk, kik is ezek!


Az akupresszúrás szőnyegek segítenek enyhíteni a különböző ízületi-, hát-, nyak- és vállfájdalmakat is, de ha problémáid adódnak az alvással, akkor is rendkívül hasznosnak bizonyulhatnak.

 

Habár ezek a természetes gyógyeszközök nemtől és kortól függetlenül használhatók, vannak olyan emberek, akik számára erősen ajánlott rendszeres igénybe vételük! Kikről is van szó:

 

-Akik krónikus hátfájásban szenvednek
-Akik képtelenek a stressz miatt rendszeres alvásra
-Akiket különböző fájdalmak kínoznak (hát, nyak, váll, stb.)
-Akik rendszeresen végeznek fizikai munkát
-Akik komoly fizikai megmérettetésre készülnek, vagy éppen most fejezték be azt (pl. sportesemények)

 

Ez csupán néhány példa azokra, akiknek érdemes kipróbálnia az ilyen eszközöket! Többet is megtudhatsz róluk, ha követed a következő hivatkozást: akupresszúrás szőnyeg

Szerző: emszi

címkék:
amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.