Bámulatba ejtő kert, pont mint mesevilágban

Mesebeli kert


Csodálatos kert rendezvényekre

Egy ilyen kertben valódi álom megpihenni. Nézd meg, nem igényel túl nagy ráfordítást, pusztán csak egy kis fantázia szükséges hozzá. Te is bármikor elkészítheted otthonodba, sőt ha ügyes vagy, gyönyörű rendezvényhelyszínné is varázsolhatod otthonodat, amely kiválóan alkalmas családi, baráti rendezvények és összejövetelek lebonyolítására.


Nézd meg alaposan ezt a képet! Nem az asztalok vagy a székek teszik különlegessé ezt a helyszínt, hanem az akácfa oszlopokból készült csodálatos terasz és a rajta lógó lampionok! 

A színek játékának varázslatos eredménye figyelhető meg ezen a képen. A teraszt is és a világítást is megoldhatod saját kezűleg, (bár azért célszerű a terasz készítésének egy kicsit utánajárni az interneten). 

A világítással kapcsolatban meg ma már számos napelemes lampion vásárolható, illetve fillérekért akár led égősort is vásárolhatunk.

Ha pedig a színes bútorokon akadt volna meg a szemed, azt is könnyedén elintézheted magad. Csak néhány régi darabra és egy kis festékre lesz szükséged. Ugye, milyen egyszerű? :)

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.