A 3 legjobb csapatépítő játék: így lesz hatékony a csapatépítő tréning

Legjobb csapatépítő játékok


A 3 legjobb csapatépítő játék

Manapság egyre több cég vezetője dönt úgy, hogy csapatépítő tréninget szervez az alkalmazottak számára, abból a célból, hogy jobban megismerjék egymást, és ennek következtében hatékonyabban tudjanak együtt dolgozni. Ha ti is csapatépítő szervezése előtt álltok, akkor mutatjuk a legjobb játékötleteket.


Egy perc és nyersz

A televízióból már ismerősnek tűnhet ez a játék, de sokan nem gondolnák, hogy ez mennyire remek csapatépítő program. Ez a játék bár egy egyszerű ügyességi vetélkedőnek tűnik, sokkal több annál, hiszen sokszor az nyeri meg a feladatokat, aki kellően higgadt tud maradni, és az előzetesen kidolgozott stratégiát megfelelően, a legkevesebb hibával végre tudja hajtani. Egyszóval szükség van megfelelő csapatmunkára is a feladatokhoz, csakúgy, mint a munka során. Példák a feladatokra: műanyag pohárból torony építése, cukorkák kiemelése egy tálból szívószállal, vagy csavar anyák egymásra helyezése evőpálcikákkal.

 

Filmcsillagok

A színészkedős játékok mindig nagy sikert aratnak. A filmcsillagok nevezetű játék nagyon hasonlít az Activity-hez, a lényege, hogy a csapatoknak híres filmjeleneteket kell elmutogatniuk, a többi csapatnak pedig ki kell találnia, hogy melyik filmről lehetett szó.  Célszerű közismert filmekből választani, mint a Mátrix, Jurassic Park, Star Wars, Harry Potter, vagy éppen a Titanic. 

 

Három igaz, egy hamis

Ennek a játéknak a célja, hogy minél jobban megismerhessék egymást az alkalmazottak. A játék során mindenkinek 4 állítást kell mondania magáról, amiből az egyiknek hamisnak kell lennie. A cél, hogy olyan dolgokat soroljon fel mindenki, amit valószínűleg még nem tudnak róla, és minél hihetőbb hazugságot találjon ki. A többieknek pedig természetesen ki kell találniuk, hogy melyik állítás az, ami nem igaz. 

 

Ha pedig egy igazán jó helyszínt kerestek a játékok lebonyolításához, akkor a Visegrádi Hotel Honti-t ajánljuk, ide kattintva megtekintheted a szállodát: csapatépítő tréning!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.