5 tipp: Így add le a felesleget magadról!

Így add le a felesleget magadról!


hatékony fogyókúrás tippek

Szeretnél lefogyni, de valahogy nem megy. Elkezdesz edzőterembe járni, de abbahagyod, hiába próbálsz egészségesen táplálkozni valahol mégis elrontod? Most mutatunk néhány tippet, hogy mit csinálj másképp!


Edz otthon!

Egy fárasztó nap után természetes, hogy nincsen erőd lemenni az edzőterembe, ráadásul rengeteg idő is, amire nem feltétlenül érsz rá a többi feladatod mellett, de azért pár perced csak van otthon edzeni egy kicsit? Hajts végre egyszerű feladatokat, akár az interneten is nézhetsz párat. Egy tornaszőnyeg vásárlás után már kezdődhet is az otthoni alakformálás.

 

Találj egy motiváló közösséget!

Az is segíthet, ha találsz egy motiváló közösséget, akik arra buzdítanak, hogy ne hagyd abba. Ilyen közösségeket akár a közösségi médián is találhatsz, ahol különböző problémákat, sporttal kapcsolatos dolgokat tippeket, edzésterveket, vagy éppen diétás recepteket osztanak meg egymással hozzád hasonló egyének.

 

Készíts terveket!

Ha előre megtervezed, hogy mikor fogsz edzeni, és mikor mit eszel, akkor könnyebben fel tudsz készülni, és könnyebben átlátod majd, hogy mikor mit kell csinálnod, például mikor, mit kell venned a boltban, mikor kell magaddal vinned az edző cuccodat a munkahelyedre, és hasonló apróságok. Ez megkönnyíti majd, hogy a cél felé haladj.

 

Fektess be a célodba!

Ha befektetsz a sportba, vagy akár a diétába, akkor sokkal motiváltabb leszel, hiszen nem akarsz veszteséget okozni magadnak. Nem kell nagy dolgokra gondolni, kezdetnek egy tornaszőnyeg vásárlása, aminek segítségével könnyebben végrehajthatod az otthoni edzés elemeit, vagy egy ételes doboz, amiben magaddal viheted az egészséges ebédedet, amit magad főztél, bőven megteszi, aztán folyamatosan beszerzed a szükséges dolgokat.

 

Emlékeztesd magad!

Folyamatosan emlékeztesd magad, hogy mit miért csinálsz. Tegyél ki motiváló képeket a falra, kövess be motiváló embereket az Instagramon, vagy írj magadnak motiváló üzeneteket, a lényeg, hogy végig a célod lebegjen a szemed előtt!
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.