Bemutatjuk, hogy hogyan lehetnek gyönyörű körmeid!

Így lehetnek egészséges, szép körmeid


Így lehetnek szép körmeid!

Valószínűleg a legtöbb nő gyönyörű, egészséges körmökre vágyik. Bemutatjuk, hogy hogyan érheted el ezt könnyedén, néhány házi praktika segítségével!  


Az ápolt kezek, szép körmök nagyon fontosak a hölgyek esetében, hiszen a körmeink gyakran a középpontban vannak, könnyeédn láthatóak, és valljuk be, hogy nem nyújt valami szép látványt egy töredezett, elhanyagolt köröm. 

Ha te is szeretnéd, hogy gyönyörűek legyen a körmeid érdemes néhány dologra odafigyelned! 

 

Körömlakklemosás után azonnal ne vigyél fel lakkot, érdemes egy kicsit pihentetni a körmöket. Nagyon fontos, hogy semmiképp se rágd a körmöd, hiszen így nem fog megfelelően növekedni, ráadásul ez könnyedén fertőzésekhez vezethet.

 

Kézmosás után érdemes rendszeresen kézápoló készítményeket használni, hiszen a szappanok könnyedén kiszáríthatják a bőrt és a körmöket, ami könnyedén töredezéshez vezethet. Lehetőleg ne használj sűrűn körömlakklemosót, főleg azokat kerüld, amik acetont is tartalmaznak.

Ha érdekel a divat, a szépségápolás, és minden, ami csajos dolog, akkor kattints ide: szépségápolás 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.