Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat érdemes választanod körte alkattal!

Ilyen ruhadarabokat válassz, ha körte alkatod van!


Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat érdemes választanod körte alkattal!

Nem tudod, hogy milyen ruhadarabokat érdemes választanod körte alkattal? A következőkben bemutatjuk, hogy melyek a legjobb ruhák erre az alaktípusra! 


A körte alkat esetében a felsőtest vékonyabb, míg az alsótesten némi felesleg található. Akik ebbe az alaktípusba tartoznak, a legnagyobb problémájuk, hogy túl nagy a különbség az alsó és felsőtest között, ami elég látványos tud lenni. Azonban ha belegondolunk ez egyáltalán nem rossz, hiszen ez az egyik legnőiesebb testalkat. Ha néhány dologra odafigyelsz az öltözködés terén, ellensúlyozhatod a hibákat és kiemelheted azokat a részeket a testeden, amivel meg vagy elégedve.

 

A válltöméses ruhadarabok egyre jobban kezdenek visszatérni a divatba, ami a körte alkatú hölgyeknek kifejezetten jó hír. Ruhák terén nem kell lemondanod a csinos, nőies ruhadarabokról, hiszen egy A-vonalú ruha tökéletesen fog állni. A kicsit feszülős daraboktól sem kell félned, hiszen ezek kiemelik a felsőtestet.

 

Nadrágot nem egyszerű találni, hiszen egyes darabok könnyedén az alsótestre terelik a hangsúlyt, ami ebben az esetben nem ajánlott. A legjobb választás az, ha nem feltűnő nadrágokat hordasz, ilyen például egy teljesen egyszerű, egyenes szárú naci. A csipőnadrágot mindenképp kerüld el!

 

A körte alkatú hölgyek gyakran szenvednek attól, hogy nem találnak a méreteiknek megfelelő ruhát. Erre is van megoldás, hiszen a Wannabee webáruházában mindenki megtalálja a számára tökéletes ruhadarabokat. Válogass az egyedi és nőies ruhák között ide kattintva: Molett divat 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.