Gyanús, ha egy fogászat alacsony árakat kínál?

Gyanús, ha egy fogászat alacsony árakat kínál?


Gyanús, ha egy fogászat alacsony árakat kínál?

Mindenki szeretné a különböző dolgokat a lehető legolcsóbban elvégezni, a lehető legjobb áron hozzájutni, de mindenki ismeri a mondást: olcsó húsnak híg a leve. A fogászatok esetében sincsen ez másként. Valóban nagyon drága manapság egy-egy fogászati beavatkozás, de nem érdemes mindig a legalacsonyabb árakat keresni, azt is elmondjuk, hogy miért.


Már az elején rosszul járhatsz

Ha csakis a fogászati kezelések árát figyeled, akkor már az elején rosszul járhatsz. Ülsz a számítógép előtt, vagy az okostelefonodat tartod a kezedben, böngészed a fogászatok honlapját, keresed a legjobb árakat, hasonlítgatod össze az ajánlatokat, majd egyszer csak sikeresen a végére érsz a szóba jöhető szolgáltatások listájának, és meg is van a listavezető, aki a legolcsóbb árat tüntette fel a honlapján mondjuk a gyökérkezelésre. Kérsz időpontot, megjelensz, a fogorvos megvizsgálja a fogakat, elmondja milyen kezelést ajánl, mi a probléma, és a teendő, majd gy elegáns mozdulattal nyújtja a számlát. Bizony, már a vizsgálatért is fizetni kell egyes helyeke, az alacsony ár pedig éppen azért volt, mert ezt nem tartalmazza.

 

Vigyázni kell a rejtett költségekkel

Ezt hívjuk úgy, hogy rejtett költség. Sok esetben az alacsony árat annak lehet köszönni, hogy nincsenek feltüntetve egyes plusz költségek, amiért majd külön kell fizetni. Ezek a rejtett költségek pedig megemelhetik a végső árat. Nem azt mondjuk, hogy minden fogászat alkalmazza ezt, sőt... De vannak helyek bőven, ezért mindig érdemes tájékozódni, hogy miket tartalmaznak a feltüntetett árak. A Rosental rendelőjében például teljesen ingyenes az előzetes állapotfelmérés, ahol egy pontos árkalkuláció készül a szükséges kezeléssel kapcsolatban, ami már tartalmaz minden, de tényleg minden felmerülő költséget. Az itteni árakról itt tájékozódhatsz előzetesen: fogászati árak Buda.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.