Fogfehérítési tippek a szakértőtől

2020.01.15.

Cikkek

Hogyan legyenek fogaid fehérebbek?


Fogfehérítési tippek

Mindenki tökéletesen hófehér fogakat szeretne. Ahhoz, hogy hollywoodi mosollyal rendelkezz, van pár tippünk.


Fluoridos fogkrém

Az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja a fogfehérítésnek, ha fluorid tartalmú fogkrémet használsz. Persze, látványosan nem lesz tőle azonnal hófehér a mosolyod, de hosszú távon mindenképp a legjobb választás. Nézd meg a fogkrémek összetevőit, mielőtt megveszed és mosd meg fogaid napi rendszerességgel alaposan. 

 

Aktív szén 

Az aktív szén bár furcsának tűnhet, mivel egy fekete anyagról beszélünk, mégis rendkívül jó hatással lehet fogaink fehérségére. Ugyan óvatosan kell használni, hiszen, ha túlzásba visszük az árthat a fogzománcnak. Érdemes hetente 2-3 alkalommal a fogkrémünkhöz keverni és látványos eredményket érhetünk el egészen rövid idő alatt.

 

Rendelői fogfehérítés

Bár az egyik legköltségesebb, mégis az egyik leghatékonyabb fogfehérítő módszer a rendelői fogfehérítés. Így akár azonnal 3-4 árnyalatt fehérebbek lesznek fogaink, csupán egy-másfél órás kezelés után. Ha tényleg azonnali eredményeket szeretnél, ez lesz a legjobb döntés! 

Szerző: SzSz

címkék:
amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.