Ezeknek az ajándékoknak minden kislány örül!

Ezeknek az ajándékoknak minden kislány örül!


Ajándékötletek kislányoknak

A gyerekeknek való ajándék vásárlás sokszor nem is olyan egyszerű feladat, mint ahogy azt korábban gondoltuk. Nem elég figyelembe venni a kislány korát, érdeklődési körét, arra is figyelni kell, hogy olyan játékot válasszunk, ami pozitívan hat a fejlődésére is. Most összeszedtünk pár dolgot, amik közül érdemes lehet választani.


 Az örök klasszikus babák

Lehet, hogy nem gondoltad volna, de a kislányok kedvenc időtöltése, a babázás igen is fontos, és pozitívan hat a fejlődésükre. Egy játékbaba vásárlásával a kislányok szociális készségeik, empatikus képességeik növekedhet, az által, hogy szerepeket játszanak el a babákkal, így megtanulják, milyen is a gondoskodás. De a babához való beszélés, a szókincset is növelheti, valamint a frusztrációt is csökkentheti. A babákat általában minden kislány imádni szokta, ezért tényleg szuper ajándék. Ha szeretnél te is beszerezni egyet, kattints ide: játékbaba vásárlás!

 

Készségfejlesztés mesterfokon

Ha tényleg valami olyat szeretnél, amivel igazán fejlődhetnek, akkor érdemes megnézni a készségfejlesztő játékok kínálatát is. Egyre több speciálisan egy-egy készség fejlesztésére kifejlesztett játék van, amik vagy a memóriát vagy a logikus gondolkozást, esetleg a szókincset, vagy a kézügyességet javítják. Kicsit úgy hangzik mintha ezek a játékok valóban nem is játékok lennének, hanem tananyagok. De ez nem így van, ezek a játékok tényleg játékok, és a gyerekek imádni szokták őket.

 

A könyveket nem lehet megunni

A gyerekek számára alapvető fontosságú, hogy időben megismerkedjenek a könyv olvasásának semmihez sem fogható élményével. Az olvasás segítségével fantáziájuk egy elképzelt mesebirodalomban szárnyalhat, nemcsak szókincsük és koncentrációjuk fejlődik, hanem a kreativitásuk, gondolkozási módjuk is. Melyik kislány ne szeretné, ha az anyukája mesét olvasna neki esténként? Ezért egy jó könyv nagyszerű ajándék lehet minden kislány számára!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.