Csapatépítő trénig? Mutatunk 3 szuper játékot hozzá: top 3 csapatépítő program

Csapatépítő trénig? Mutatunk 3 szuper játékot hozzá!


Top 3 csapatépítő játék

A csapatépítőknek egyre nagyobb népszerűsége van hazánkban is, azonban ez nem csak egy újfajta divathóbort. Az ilyen események igenis fontosak, hiszen a hatékony munkavégzés alapja a megfelelő munkahelyi légkör és hatékony kommunikáció az egyes alkalmazottak, illetve részlegek között. Ha ti is csapatépítőre készültök, akkor ezt a 3 játékot mindenképp építsétek bele a programba!


Vetélkedő kicsit másképp

A vetélkedők nem csak a gyerekek körében nagyon népszerűek, az emberi jellembe bele van kódolva a versenyszellem, ezért egy vetélkedővel nem tudtok mellé nyúlni, Persze rendezhettek hagyományos sportversenyeket, vagy vetélkedőket is, azok is nagyon izgalmasak, de mi a televízióból ismert egy perc és nyersz nevezetű játékot ajánljuk. Bizony néhány közönséges alapanyagból is izgalmas kihívásokat lehet készíteni, néhány példa erre: csavar anyák egymásra helyezése evőpálcikákkal, műanyag pohárból torony építése, vagy cukorkák kiemelése egy tálból szívószállal. Egyszerűnek tűnnek, de közel sem azok, ráadásul az idő nyomása még inkább megnehezíti a feladatot.

 

Ismerjétek meg egymást: három igaz, egy hamis

Ha egy olyan játékot szeretnétek, amivel tényleg megismerhetitek egymást, akkor ez a legjobb választás. Egyáltalán nem unalmas, sőt, nagyon is szórakoztató, a folyamat a következő: mindenki mond magáról 4 állítást tetszőleges sorrendben, amiből egy hamis, a több pedig igaz, a többieknek pedig ki kell találniuk, melyik lehet a kakukktojás. Nem kell a legnagyobb titkokat elárulni, de minél extrémebb dolgokról van szó annál izgalmasabb és nehezebb a játék.

 

Egy kis logika is érdekes lehet

Egy kis logikai csapatjáték is érdekes lehet, főleg, mert így a csapat tagjai belekóstolhatnak, hogy milyen együtt egy igazán fontos problémát megoldani, ami a munka során is előkerülhet. Számtalan logikai feladatot lehet találnia az interneten, de azért mutatunk egy példát is: a káposzta, a kecske és a farkas esetét. A feladat egyszerű: a csapat egy farmer bőrébe bújik, akinek van egy káposztája, egy, kecskéje, illetve egy farkasa, valamint egy kis ladik, amiben egyszerre csak egy dolgot tud szállítani, a probléma az, hogy neki mindent át kell vinnie a túlsó partra. Természetesen van egy kis csavar a történetben: ha a káposztával hagyja a kecskét, akkor megeszi, de a farkas is megeszi a kecskét, ha ketten maradnak. 

 

Ha helyszínt kerestek a feladatok lebonyolításhoz, abban is tudunk segíteni, kattintsatok ide: csapatépítés Budapesten!

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.