Nézd meg, hogy milyen kardigánokat, pulóvereket érdemes választanod molettként!

Pulcsik, kardigánok – Ilyen fazont válassz molettként!


Nézd meg, hogy milyen kardigánokat, pulóvereket érdemes választanod molettként!

A téli időszak elengedhetetlen kellékei a pulóverek, kardigánok, amik védenek minket a hideg ellen. Azonban ezek a ruhadarabok nem csupán ezt a célt szolgálják, hiszen a mai pulóverek igazán csinosak, nőiesek. Ha molettként keresel pulóver vagy kardigánt, nem árt néhány szabályt betartanod, ha nem szeretnéd optikailag szélesíteni magadat.


A megfelelő méret mindennek az alapja

Az egyik legfontosabb szabály, ha vásárolni indulnál, hogy soha ne válassz nagyobb méretű pulóvert, mint amekkora vagy, hiszen ezzel csak szélesíted magadat. Sajnos a molett nők többsége ebbe a hibába esik, ugyanis azt gondolják, hogy a nagyobb ruhadarabokban karcsúbbnak fognak tűnni. Egy olyan pulóver, ami egy kicsit követi az alakodat, egyszerűen csodát művelhet vele!

 

Milyen a legjobb pulóver vagy kardigán a telt nők számára?

A V-nyakú megoldás a pulóverek közül jó választás lehet, hiszen ezzel a dekoltázsodra tereled a hangsúlyt. A hosszított fazon mindig nyerő, hiszen az ilyen pulcsikkal optikailag megnyújtod az alakodat. A fényes anyagokat érdemes kerülnöd, hiszen azok szélesítenek.

 

Itt vásárolj molettként!

Most már mindent tudsz azzal kapcsolatban, hogy hogyan válassz magadnak pulóvert és kardigánt, így már csak egy olyan hely kell, ahol ezeket be tudod szerezni. A Wannabee molett divat kifejezetten telt nők számára készít ruhákat így biztosan megtalálod a tökéletes méretet és a stílusodhoz leginkább passzoló ruhadarabokat. Kattints ide értük: molett kardigánok

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.