3 szuper tavaszi programötlet a szabadban

3 szuper tavaszi szabadtéri programötlet tavaszra


Top 3 tavaszi programötlet

Hamarosan érkezik a tavasz, és vele a régóta várt jó idő. Ami egyet jelent azzal, hogy ideje felkelni a kanapé fogságából, és kicsit kimozdulni a szabadba, élvezni a nap melegítő sugarait, hallgatni a madarak csicsergését, és beszippantani a friss levegőt. Persze ezt a legjobb úgy, ha közben csináltok is valamit. Mutatunk is 3 szuper szabadtéri programötletet.


Piknik a szabadban

Egy pikniknek a tavaszi napsütésben nehéz lenne nemet mondani! Ha megérkezik a jó idő érdemes kihasználni minden pillanatát. Szervezzetek baráti, vagy családi piknikeket a hétvégére, és a finom falatok mellett élvezzétek a napsütést! Keressetek fel egy közeli parkot, vagy akár iktassátok közbe egy hosszabb kirándulásba, de idő szűkében akár a kertben is leteríthettek egy plédet. Sőt, egy vasárnapi késői reggelit is kiszervezhettek az udvarra! Higgyétek el igazi élmény lesz a friss levegőn elfogyasztani az ételeket a sok bent töltött nap után!

 

Tavasznyitó party

De ha egy egyszerű reggelivel nem éritek be, akkor rendezzetek egy egész tavasz nyitó partyt. Dekoráljátok fel az egyébként is szépülő tavaszi kertet, grillezzetek, és szervezzetek programokat. Dobjátok fel a partyt mondjuk egy óriás trambulin vásárlásával, aminek kicsik is nagyok is örülni fognak egyaránt. De szervezhettek tollasbajnokságot is, vagy bármilyen kinti vetélkedőt. A lényeg, hogy a szabadban lehessetek végre egy kicsit. Óriás trambulin vásárláshoz  kattintsatok ide!

 

Tavaszi kirándulás

Tavasszal gyönyörű az álmából éppen felébredő természet, éppen ezért az év ezen időszaka tökéletes egy kis kiránduláshoz. Fedezzetek fel új helyeket, menjetek el akár várost látogatni, akár túrázni, garantáltan egy új élménnyel lesztek gazdagabbak. Ráadásul az, hogy kicsit kimozdultok a tavaszi fáradtság legyűrésében is segíteni fog.
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.