Fogtömés fájdalommentesen és biztonságosan: fogtömés a legjobb módszerrel

Fogtömés fájdalommentesen és biztonságosan!


Fogtömés fájdalommentesen a  legjobb technikával

Ha valaki a fogorvos, ne adj Isten a fogak tömését emlegeti azonnal összeszorul a gyomrod, és a fájdalom jut eszedbe, már magától a  gondolattól is megrettensz? Pedig a fogtömés valójában fájdalommentesen is kivitelezhető, ráadásul teljesen biztonságos anyagokkal is, amelyek semmilyen egészségügyi kockázatot nem rejtenek. Mutatjuk hogyan!


Nem szabad figyelmen kívül hagyni a problémát!

Minél előbb beavatkozunk, annál kisebb baj keletkezik, és annál egyszerűbb lesz orvosolni a problémát. Ezért a lyukas fogak tömését sem szabad elhalasztani. A leggyakrabban a fogak szuvasodása okozza a lyukas fogakat, ami a lakosság nagy részénél problémát jelent. Az átlagos 35-44 év feletti embereknek 16 lyukas foguk van, idősebb korban pedig még rosszabb a helyzet.

 

Fájdalommentes fogtömés

A legtöbben rettegnek fogorvoshoz menni, hiszen félnek a fájdalomtól. Azonban a lyukas fogakat mindenképpen kezelni kell. A legmodernebb lézeres technikáknak köszönhetően, amit Magyarországon egyedül a NaturaDent klinikáján használnak, szinte teljesen fájdalommentesen végrehajtható az eljárás. Továbbá a régi sárga színű tömőanyagokat is felváltották a fogéval megegyező színű, jó minőségű anyagok, amik teljesen élethűnek hatnak. De, ami a legfontosabb, hogy ezek az anyagok teljesen biztonságosak, ugyanis egyáltalán nem tartalmaznak, a korábbi anyagokkal ellentétben higanyt, ami veszélyes lehet a szervezetre. Ráadásul a fogtömés árak is igen kedvezőek a NaturaDent fogászaton, így tényleg semmilyen kifogás nincsen a beavatkozás ellen!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.