Szuper tippek a tavaszi fáradtság legyőzésére

Tippek a tavaszi fáradtság legyőzésére


Tavaszi fáradság ellen

Még el sem kezdődött igazán a tavasz, már is úgy érzed, hogy legyűrt a tavaszi fáradtság, nagyon kimerült vagy, szinte minden ok nélkül? Ez teljesen természetes, de nem kell megbarátkoznod a gondolattal, hiszen néhány trükkel egyszerűen legyűrheted!  Adunk is néhány tippet, hogy hogyan gyűrd le a tavaszi fáradtságot!


Mozogj!

Igen, lehet, hogy furcsán hangzik, de akkor is beválik. Tudjuk, hogy semmihez nincs kedved, főleg nem mozogni, de mégis ebben rejlik a titok. Erőltesd meg kicsit a szervezetedet, és mozogj minden nap! Akár egy nagy séta is jót tehet, ha máshoz nincs is kedved, szállj le pár megállóval hamarabb a tömegközlekedési eszközről és gyalogolj haza!

 

Figyelj a folyadék bevitelre!

Az is probléma lehet, ha nem iszol eleget. Ebben az időszakban különösen oda kell figyelni a megfelelő folyadékbevitelre. Egy felnőtt szervezetnek minimum napi 2 liter folyadékra van szüksége. Ugye te is iszol ennyit? Persze nem akármilyen formában, felejtsd el a cukros üdítőket, frissen facsart gyümölcsleveket, valamint teát igyál ízesítés nélkül, valamint sok-sok vizet!

 

A megfelelő táplálkozás is fontos!

Ha már szót ejtettünk az ivásról, akkor beszéljünk az evésről is. Figyelj oda, hogy a lehető legváltozatosabban étkezz, és vegyél magadhoz minden szüksége vitamint és tápanyagot, amire csak szükséged lehet. A szervezet ugyanis a tél végére nagyon kimerül a vitaminforrásokból, amit pótolni kell, ahhoz, hogy energikus legyél

 

Pihend ki magad alaposan!

De ha mindez nem működni, akkor pihend ki magad alaposan! És mi lenne erre alkalmasabb, mint egy wellness Visegrádon. A fővárostól pont olyan messze, hogy a nagy nyüzsgés már ne érjen el, mégis olyan közel, hogy ne kelljen sokat utazni. Ráadásul a Dunakanyar és a fellegvár is csodálatos, akár még egy kis városézést is közbe iktathatsz.

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.