3 szuper öltözködési tanács tavaszra!

3 szuper öltözködési tanács tavaszra!


Öltöződési tanácsok 2020 tavasz

Végre elérkezni látszik a tavasz. Már megérkeztek az első tavaszi napsugarak, kezdenek rügyezni a fák is, bár még az időjárás nem fordult teljesen tavaszira, már elkezdhetünk készülni arra, hogy a szekrény mélyére rakjuk a kötött pulcsikat, sapkákat, sálakat, és a téli nagykabátot. Éppen ezért hoztunk is 3 szuper tavaszi öltözködési tanácsot!


Kerüld a feketét!

De ne csak a feketét, hanem a szürkét, és a többi unalmas téli színt is kerüld. Helyettük inkább használd a 2020 divat trendek legkedveltebb színeit, a klasszikus kéket, a smaragdzöldet, a sárga árnyalatait, a narancshéjat, a fahéjat, a csodálatos korallt, valamint a rózsaszín különböző árnyalatait. A tavasz ugyanis a színekről szól, a természet is a legszebb színeiben pompázik, úgyhogy ez a legtökéletesebb szakasza az évnek, hogy te is elővedd a színes ruháidat! 

 

Ne félj a mintáktól!

Képzeld a 2000-es évek állatmintái újra visszatérnek, egy kicsit változatosabb, megújult formában. Idén nagyon divatosak a különböző dzsungel ihlette mintál, minta színes egzotikus virágok, óriási levelek, és bizony, bizony az ocelot is, valamint ezek keverékei is. De a tavaszi virágos blúzokkal, kisruhákkal sem tudsz mellé fogni. Továbbá a csíkok is virágkorukat élik, a hosszanti csíkozás pedig biztosan neked is nagyon jól fog állni!

 

Küld pihenni a nadrágot!

Ha végre megérkezik a jó idő, akkor automatikusan késztetést érzünk, hogy elővegyük legszebb szoknyáinkat, tavaszi kisruháinkat, és abban induljunk útnak. Ez nagyon jó döntés, a tavasz nem a farmerek korszaka. Ha már mindenképpen ragaszkodsz a nadrághoz, akkor valami színes darabot válassz, de legjobban egy színes ceruzaszoknyával jársz, amit egy magassarkúval megbolondítva tökéletes szettet kreálhatsz bármilyen alkalomra. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.