Így kösd le a gyereket a nyári szünet alatt (3 tipp)

Így kösd le a gyereket a nyári szünet alatt (3 tipp)


Programötletek gyerekeknek nyárra

Bár a gyerekek legtöbbször alig várják a nyári szünetet a szülőknek jellemzően nem ez a kedvenc, valamint legegyszerűbb időszakuk, és erre a koronavírus csak rátett még egy lapáttat. De nem kell aggódni, mi tudjuk a módját, hogy hogyan lehet a legkönnyebben lekötni a gyerekeket a nyári szünetben az internetezésen kívül, mutatunk is 3 szuper tippet.


#1: Levelezés

Kicsit ódivatúnak tűnik az internet forradalmának korában, de kicsit sem az, sőt inkább izgalmasabb. Azokat az időket éljük, amikor a világ bármelyik pontjáról másodpercek tört része alatt eljuttathatjuk üzeneteinket egy másikra, a gyerekek számára viszont nagyon izgalmas lehet egymásnak levelet küldeni, és napokig várni a postát. Ők már az internet világába születtek, nem tapasztalták meg, hogy milyen a barátaikkal levelezni, de itt a remek lehetőség.

 

#2: Rendszeres sport

A sport nagyon fontos az egészséges fejlődés szempontjából. A gyerekeknek nagy mozgásigényük, van, amit valahogyan ki kell elégíteni, különösen a nyári időszakban, amikor különösen hajlamosak az iskolai teendők hiányában passzívak lenni. A legjobb, ha valami olyan sportot találtok, amit nem éreznek kötelezőnek, amit szívesen űznek, és örömüket lelik benne. Ilyen például a trambulinozás, a gyerekek legnagyobb kedvence, trambulinon ugrálva mindenkinek élvezetesebb lesz a nyári szünet. Rendeljetek trambulint online itt, és már 2 nap múlva ugrálhattok is: trambulin rendelés.

 

#3: Kihívások

Bár ebben az időszakban az iskolatársak el vannak kissé szakítva egymástól, csinálhatnak közös programokat. Nagyon jó ötlet, ha különböző dolgokra hívják ki egymást a gyerekek. Például: „én bicikliztem ma 3 kilométert, biciklizzetek ti is” vagy „egyedül sütöttem palacsintát, itt a recept süssetek ti is”, így egymástól távol, mégis közösen csinálhatnak érdekes programokat. Ezt akár meglehet azzal fűszerezni, hogy nem online osztják meg egymással a kihívásokat és az eredményeket, hanem levélben, mint egy igazi küldetést. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.