Ezek a legjobb és leghasznosabb ajándékok babaváró bulira

Ezek a legjobb ajándékok babaváró bulira


Ajándékok babáknak

Egy kisbaba érkezése mindig nagyon nagy öröm és izgalom is egyaránt, főleg akkor, ha ez az első a családban. Ezt az alkalmat mindenki szeretné különlegessé varázsolni, hogy maradandó emlék maradjon. Egyre nagyobb divat babaváró bulikat rendezni, ahol általában kiderül a baba neme is. Ha te is egy ilyenre vagy hivatalos, mutatunk néhány ötletet, hogy mit vigyél ajándékba.


1. Igazán személyes: alvókák

A babaváró ajándékötletek között talán a legszemélyesebbnek az alvókákat mondhatjuk. Ezek azok a kis nyuszis, cicás kendők, amik segítségével a gyerekek könnyen elalszanak. Gondolj csak bele, a kisbaba a te ajándékoddal fog mindig aludni, hát nem aranyos? Ráadásul ami még pluszban jó, hogy ezeket nem csak kék és rózsaszín színben lehet beszerezni, hanem semleges bézs, vagy fehér színekben is, így akkor is jó ötlet, ha a baba nemét még pontosan nem tudod. 

 

2. Ha biztosra akarsz menni: csörgők

Ha tutira akarsz menni, akkor válassz egy csörgőt! Minden kisbaba szereti a csörgőket, számukra nagyon szórakoztató ezzel játszani, így nem tudsz mellé lőni, és az sem baj, ha többen is visztek, mert csörgőkből sosem elég! A legjobb az, ha olyat veszel, ami többféle színű, ugyanis így még érdekesebb lesz a baba száméra.

 

3. Ha valami különlegeset szeretnél: kisruha

Ha valami igazán emlékezeteset és különlegeset szeretnél ajándékozni, akkor válassz egy kisruhát! Persze ezt leginkább akkor tudod megtenni, ha már ismert a baba neme, mert a legtöbb ruha vagy kislányoknak, vagy kisfiúknak készül. De azt is számításba kell venned, hogy ezt a ruhát valószínűleg csak pár alkalommal tudja felvenni, hiszen nagyon gyorsan kinövi.

 

4. A leghasznosabb: pelenka, kozmetikumok

Adhatunk akármilyen aranyos, és személyes ajándékot, ami ilyenkor a leghasznosabb, az bizony a pelenka. Pelenkából sosincs túl sok egy újszülött mellett. De ha egyéb babakozmetikumokat veszel, az is biztosan el fog fogyni, legyen az babafürdő, hintőpor, vagy popsikrém. Bár ezek nem túl személyesek, de annál hasznosabbak, és biztos ne fogják a szekrény mélyén végezni.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.