Így szervezz jó csapatépítő programot: tanácsok céges csapatépítőhöz

Nem elhanyagolhatóak a céges csapatépítő események!


Csapatépítő szervezési segédlet

Nagyon sokan csak felesleges nyűgnek tartják, hogy el kell menniük csapatépítő tréningekre míg mások élvezi ezeket az eseményeket. Bárhogy is legyen ezek az események nagyon fontosak, hiszen bizonyítottan hatékonyabbá teszik a munkavégzést.


A csapatépítők hatékony kommunikációt eredményeznek

Ideális esetben a csapatépítő tréningek célja, hogy az egy vállalatban, vagy osztályon dolgozó munkatársak jobban megismerjék egymást, ezáltal pedig hatékonyabban kommunikáljanak, oldják meg közösen a felmerülő problémákat, és dolgozzanak együtt. Az ilyen eseményekből tehát minden cégnek profitálnia kell.

 

A jó csapatépítő mindenkinek jó

De ahhoz, hogy egy vállalkozás profitálhasson, a csapatépítőt úgy kell megszervezni, hogy senki se érezze úgy, hogy a munkavégzés hatékonyságának növelésén dolgoznak. A siker tehát a jó szervezésen múlik. Mutatjuk, hogy mikre kell egészen pontosan odafigyelni.

 

Már az is számít, hogy hol van

A csapatépítő tréning helyszín nagyon fontos, senki sem fogja felszabadultan érezni magát azon a helyen, ahol előtte nap dolgozott, ezért az iroda semmiképpen sem jó választás. Ahhoz mérten érdemes helyszíneket választani, hogy milyen programokat terveztek. Kell nagy tér a programoknak, hányan lesztek? Kinti vagy benti feladatok lesznek, esetleg mindkettő? Ezeket mindig érdemes átgondolni.

 

Milyen programok legyenek?

A legjobb programok mindig kreatívak, elgondolkodtatóak, és élvezetesek, de ne feledjük, a cél a csapatösszetartás növelése! Szerencsére számos feladatleírást lehet manapság találni, és a legtöbbhöz az is meg van adva, hogy milyen készségeket erősít, így egy kisebb keresgélés után könnyen össze lehet állítani egy egész napos tréning programot.

 

Milyen eszközökre lesz szükség?

A különböző feladatokhoz, kihívásokhoz különböző eszközökre van szükség. Vannak olyan játékok, például lézerharc, amihez különleges eszközökre van szükség, de a legtöbb játék nem túl nagy eszközigényű. Papír, tollak, filcek, ollók, kártyák, poharak, körülbelül ezekre lehet számítani, de tényleg a feladatoktól függ, hogy mikre van pontosan szükség. A legjobb, hogyha minden eshetőségre felkészülsz!
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.