Így tölts el egy wellness hétvégét!

Hogyan tölts el egy wellness hétvégét?


Így tölts el egy wellness hétvégét!

Hazánkban még mindig nagyon sokan félnek a wellness hétvége kifejezéstől, és gondolják azt, hogy ez csak egy szállodaszobában való semmittevést jelenti, pedig ez nem így van. Mutatjuk, miket lehet csinálni egy wellness hétvégén.


Egy új helyszín, új élményekkel

Ha wellness hétvégére megy el az ember, akkor általában egy olyan helyet választ, ami nincs is túl messze, de azért egy új élményt ad. A legtöbb wellness szálloda vidéken található, de azért közel a nagyvárosokhoz, rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel, a szálloda falain belül és kívül egyaránt. Ha egy új helyre érkeztek, akkor mindenképpen érdemes elmenni sétálni és felfedezni a környéket.

 

Visegrád egy ideális hely

Visegrád egy ideális helye egy kis kikapcsolódásra, hiszen kellő távolságra van a fővárostól, ráadásul egy festői helyen: wellness hotel a Dunakanyarban, jól hangzik ugye? Itt igazán ki lehet kapcsolni, már a látvány is csökkenti a stressz szintet, és a wellness részlegről még nem is beszéltünk.

 

Mit lehet csinálni a wellness részlegen?

A wellness részlegen nem csak egy medence van, amiben meg lehet mártózni. A wellness szállodák változatos szolgáltatásokkal várják a pihenni vágyókat, mint szauna, jakuzzi, vagy gőzkabin, illetve különböző masszázsok is elérhetőek. Láthatjuk, hogy a szálloda falain belül sem lehet unatkozni.

 

Aktív kikapcsolódás

Béreljetek biciklit, vagy induljatok gyalogtúrára, csodáljátok meg a hely varázsát, szippantsátok be a gondatlanság illatát! Visegrádon számtalan látnivalót meg lehet nézni, így az aktív programokat kedvelők is jól érezhetik magukat. Ilyen a méltán népszerű Visegrádi Fellegvár, a Salamon-torony, a Zsitvay-kilátó és a Királyi palota. A gyermekkel érkezők is bőven találnak programot!

 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.