Olcsó ajándékötletek gyerekeknek

Nem kell vagyonokat költened az ajándékokra!


Olcsó ajándékötletek kisgyerekeknek

Nem mindig az a legérdekesebb, ami sokba kerül, főleg igaz ez a kisgyerekek esetében. Néha a legolcsóbb dolgokkal tudnak órákat játszani, mondjuk egy kulcscsomóval, míg a méregdrága ajándékok egy percre sem kötik le őket. Ezért felesleges vagyonokat költeni ajándékokra.


Ne költs feleslegesen

A gyerekek számára egyáltalán nem számít, hogy mennyit költesz rájuk egy-egy ajándék alkalmával, inkább az a fontos számukra, hogy mennyi időt szánsz rájuk, és mennyit törődsz velük. Egy szuper focilabda helyett, inkább rúgj velük néhányat a legolcsóbb labdával, vagy építsetek együtt bunkert az otthon talált dolgokból, sokkal jobban fog örülni neki, mint egy drága ajándéknak. A következőkben mutatunk olcsó ajándékötleteket, aminek minden gyerek örül.

 

Ajándék a közös játékhoz

Minden gyerek szeret közösen játszani, a családjával, barátaival, így egy olyan ajándék, ami alkalmas arra, hogy többen játszanak vele, nagyon jó választás. Legyen ez kártya, kirakós, frizbi, vagy labda, esetleg egy egyszerű társasjáték. Ezek tényleg nagyon olcsó játékok, mégis nagy örömet tudnak okozni.

 

A nagy kedvencnek mindig örülnek

Van a gyerkőcnek nagy kedvenc mesehőse, esetleg állata? Ha igen, akkor vegyél bármit, ami ezt ábrázolja. Lovacskás ceruza, pókemberes radír, jégvarázsos kulcstartó, unikornisos mágnes, bármilyen apróság jó választás lehet, ha a gyerek tényleg rajong az adott dologért, ami rajta van, akkor az ajándékért is oda lesz.

 

Az alkotás öröme

Esetleg a kisgyerek szeret alkotni, kreatívkodni, festeni, rajzolni? Vegyél neki hozzá valamilyen eszközt, amivel igazán kiélheti a kreativitását. Legyen ez különleges színű ceruza, mintás lap, csillámos toll, esetleg valamiféle festék, biztosan örömmel fogja használni. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.