Ilyen alkalmi ruhákat hordj molettként a különböző eseményeken, alkalmakon

Ilyen alkalmi ruhákat hordj molettként a különböző eseményeken!


Molett alkalmi ruhák különböző eseményekre

Molettként nem egyszerű megtalálni a megfelelő ruhákat a hétköznapokra sem, nemhogy a különböző alkalmi eseményekre. Nemcsak az íratlan szabályokra kell odafigyelni, hanem arra is, hogy melyik ruhában mutatsz csinosan. Most segítünk, hogy milyen alkalmakra, milyen ruhát vegyél fel!


Hivatalos eseményekre 

A hivatalos üzleti események alkalmával nagyon meg van kötve kezed, nem válogathatsz kedvedre a saját preferenciáid, vagy az aktuális divat között, az előírásoknak megfelelően kell megjelenned. A legtöbb esetben a kosztüm egy magassarkúcipővel a legjobb választás, de egy blézer egy térd felé érő ceruzaszoknyával is megfelelő lehet. Arra ügyelj, hogy minden ruha szabása kövesse a vonaladat, ha túl bő ruhát viselsz, akkor teltebbnek tűnhetsz.

 

Családi összejövetelekre

Vannak olyan családi összejövetelek, mint egy ballagás, házassági évforduló, ötvenedik születésnap, ahol illik csinosan öltözni. Ebben az esetben már több lehetőséged van, többféle molett alkalmi ruha szóba jöhet, mint egy üzleti esemény kapcsán. A klasszikus kis fekete szoknya mindig jó választás, kombináld egy övvel annak érdekében, hogy még karcsúbbnak tűnj. Úgy helyezd fel az övet, hogy a legelőnyösebb részeid legyenek hangsúlyosak. De ha valami színesre vágysz, akkor válassz a sötétebb árnyalatok, mint a sötétkék, vagy a mélybordó közöl, amik egyben elegánsak, és vékonyítanak is.

 

Esküvőre

Az esküvő mindig nagyon különleges alkalomnak számít, ezért erre az eseményre egy igazán különleges ruha illik. Arra ügyelj csak, hogy ne öltözd túl a menyasszonyt, illetve ne használd a fehér, piros, és a fekete színeket, hiszen a fehér és a piros a menyasszony színei, a fekete pedig a gyászé. Úgyhogy erre az alkalomra nem megfelelő a klasszikus és praktikus kis fekete ruha, kénytelen leszel színes darabokat választani. Ami az esküvők világához nagyon passzol az az apró virágminta, illetve a csipkebetét, ezeket is alkalmazd nyugodtan az öltözetedben.
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.