Ezért fontos a fogszabályzó használata

Ezért fontos a fogszabályzó használata


fontos a fogszabályzó

Mindenki ódzkodik a már tíz méterről is kiszúrható fém színű kényelmetlen, kicsit sem esztétikus fogszabályzóktól, sőt akinek volt már, annak biztosan megannyi kellemetlen élményt is szerzett már ez a dolog: csúfolódás, rossz közérzet, éttermi káosz, és sorolhatnánk, de mégis-mégis nagyon is hasznosak a fogszabályzók, és kell őket hordani.


Ez történik fogszabályzás nélkül

Fogszabályzó készülékeket akkor kell alkalmazni, ah a fogak valami miatt nem megfelelőképpen állnak, és ez hatással van a rágófunkcióra, valamint a személyes megjelenésre. A fogszabályozás fő célja ugyanis nem kizárólag a fogak, a fogsor esztétikájának a kialakítása, hanem ennél sokkal több, a harapási rendellenességek megszüntetése, amely fájdalomhoz, az életminőség romlásához vezethet. A fogak rendezetlen állásának, a rendellenes harapásnak hatása van a nemcsak a mosolyra, a megjelenésre, hanem a rágásra, a fogmosásra is. Sokan nem gondolnak bele, de a kiálló fogak könnyebben letörhetnek, a keresztharapás pedig, rossz irányú növekedést eredményezhet, sőt tovább menve a rendezetlen fogsort jóval nehezebb alaposan tisztítani, aminek következményeként megjelenthet a fogszuvasodás és a különböző ínybetegségek is. Ezért tehát nagyon fontos a fogszabályzó használata, és van esztétikus módja is.

 

Esztétikus fogszabályzás

Sokan az esztétikai szempontok miatt nem szeretnének belevágni a fogszabályzásba, pedig egy pár hónapos, maximum kétéves folyamat után minden eddiginél esztétikusabb lenne a fogsoruk. De nem kell ilyenek miatt aggódnia senkinek, ha a Pure Dental fogászatát választja, ugyanis itt a legújabb technológiákat alkalmazzák, amik lehetővé teszik a teljesen láthatatlan fogszabályzást, ami nemcsak nagyon praktikus és esztétikus, hanem számos más előnye is van, erről részleteket itt olvashattok: láthatatlan fogszabályzás.
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.