Mennyire biztonságos a fogfehérítés?- tudnivalók a fogfehérítéssel kapcsolatban

Mennyire biztonságos a fogfehérítés?


Mennyire biztonságos a fogfehérítés?

Ki ne szeretne csillogóan fehér fogakat, amik csak úgy tündökölnek minden egyes elejtett apró mosolynál is, csak úgy szikráznak, és mindenkit elvarázsolnak? De a fogak sok esetben nem fehérek, ilyen-olyan történések hatására elszíneződnek. Sokan a fogfehérítésben látják az egyetlen lehetőséget, de vajon mennyire biztonságos ez? Ennek jártunk most utána?


Veszélyes a fogfehérítés?

Teljesen természetes, hogy vannak félelmeid a fogfehérítéssel kapcsolatban, mert ez mégis csak egy mesterséges eljárás, ami az elszíneződött fogakat fehéríti. Ugyanúgy, ahogyan a folttisztító, fehérítő szerek a ruhák esetében roncsolódást okozhatnak, ugyanez a jellegű eljárás a fogakra is káros lehet. A logika nem rossz, vannak olyan fehérítő készítmények, amik valóban roncsolják a fog külső rétegét, a fogzománcot, ennek pedig súlyos következménye is lehet. Pontosan ezért nem szabad olyan fehérítőkészítményekkel kísérletezni, amiket nem ismerünk, kétes eredetűek.  A fogfehérítő fogkrémek beviszgáltak, a legkisebb mértékben sem károsak, igaz az a fogászatokon alkalmazott fogfehérítési eljárásokra is, de az otthoni praktikákról, interneten rendelt csodaszerekről ugyanez nem mondható el.

 

Milyen a biztonságos fogfehérítés?

Ha biztonságan szeretnéd tudni a fogaidat, nem szeretnéd semmilyen káros hatásnak kitenni őket, de ezzel egyidőben azért szép fehér színt is szeretnél nekik akkor, a rendelői fogfehérítés a legbiztosabb megoldás. Ezeket az eljárásokat szakértő kezek végzik, magasminőségű bevizsgált anyagokkal és eszközökkel. Nemcsak nagyon hatásosak, hosszantartó eredményt adnak, hanem biztonságosak is.
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.