Ilyen egy jó magánfogászat? – ezt a 3 dolgot ellenőrizd, mielőtt időpontot kérsz!

Ilyen egy jó magánfogászat? – ezt a 3 dolgot ellenőrizd, mielőtt időpontot kérsz!


Milyen egy jó magánfogászat?

Ha nem jó fogászatot választunk, akkor nemcsak pénztárcánk, időnk, hanem fogunk egészséges is kárát láthatja. Éppen ezért nagyon fontos, hogy alaposan utánajárjunk, mielőtt döntünk. Most mutatunk 3 dolgot, amit mindenképpen érdemes ellenőrizned, mielőtt időpontot kérsz egy magánfogászatra.   


#1. Az árak

Minél olcsóbb annál jobb? A magánfogászatok esetében nem feltétlenül van így! Sokkal inkább elmondható, hogy minél olcsóbb, annál rosszabb minőségű, annál kockázatosabb, annál több rejtett költség léphet fel a kezelés során. Inkább kerülni kell a kimagaslóan alacsony árakat, mert ott vagy nagyon rossz minőségű anyagokkal, elavult módszerekkel, eszközökkel dolgoznak, vagy pedig különböző rejtett költségeket írnak a számlára. Mindkét esetben sokkal drágább lehet a teljes kezelés, mint amennyit végső soron spórolni lehet. Ezek az árak lehetnek reálisak: Fogászati árak Budapesten.

#2. A helyszín

A helyszín nagyon sok mindent elárul. Egy lepukkant külvárosi épület, egy elegáns belvárosi rendelőközpont? Te döntesz! Szerencsére az interneten nagyon egyszerűen utána lehet nézni az elhelyezkedésnek, és magának az épületnek is. Néhány kattintás, és máris sok minden kiderül a fogászattal kapcsolatban.

 

#3. A vélemények

2021-et írunk. 2021-ben mindenkinek megvan mindenről a véleménye és ezt meg is osztja, ráadásul úgy, hogy az mindenki számára elérhető, és ez neked is hasznos lehet! Ha rákeresel az interneten a fogászatra, akkor biztosan számtalan véleményt, korább tapasztalatot találsz majd, amik segíthetnek elönteni, hogy mennyire megfelelő a hely. Legyél óvatos, mert nem ritkán hamis pozitív vélemények is vannak, de ha sokan írnak jót, akkor már szinte biztos lehetsz a dolgodban! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.