3 dolog, amire figyelj, ha rendezvényt szervezel!

3 dolog, amire figyelj, ha rendezvényt szervezel!


3 tanács rendezvény szervezéshez

Rendezvényt szervezni nem egyszerű, még a nagy gyakorlattal rendelkezőknek is sokszor fejfájást okoz egy-egy feladat, ráadásul feladat van rengeteg. Nagy odafigyelést igényel az egész folyamat, rengeteg mindenre kell gondolni, és a legtöbb esetben váratlan események is megjelennek, tehát ezekre is úgy ahogy lehet, fel kell készülni. A következőkben ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, kiemelve 3 nagyon fontos dolgot, amire események szervezésnél kiemeleten fontos figyelni.  


Helyszín

Szokták mondani, ha meg van a tökéletes helyszín, akkor valójában már fél sikered van, de a valóságban, ha egy igazán jó helyszínt találsz, akkor már a felénél is nagyobb sikert tudhatsz magad mögött. Miért mondjuk ezt? Azért, mert tudunk egy olyan nagyszerű üzleti rendezvényhelyszínt , ahol annyi eszköz, szolgáltatás van, hogy szinte semmi dolgod nem lesz a szervezéssel. A berendezésről, szükséges eszközökről, szükség esetén szállásról, cateringről, kisérő programokról, szórakozásról biztosan gondokodnak, így már neked csak a programot kell leszervezned, és kiküldened a meghívókat! Az ajkai Kristály Hotelről beszélünk, ahol nemcsak étterem, cukrászda, modern wellness, jól felszerelt konferenciaterem, tágas szobák, hanem még saját szórakoztató részleg is van. Ráadásul az egész helyszín nagyon exkluzív, és tökéletes helyen van, idilli környezetben, a Balaton-felvidéken, a Balatontól csupán 30 kilométerre.

 

Időzítés

A helyszín mellett nagyon sok múlik a megfelelő időzítésen is, ami nemcsak abból áll, hogy ki kell tűzni egy megfelelő időpontot, hanem abból is, hogy megfelelő ütemben értesíteni kell a meghívottakat, a résztvevőket. Érdemes az időpont véglegesítése előtt felmérést végezni, amennyiben erre van mód, hogy kinek mikor, lenne a legalkalmasabb, és ezeket az eredményeket összegezve meghozni a végső döntést.

 

B terv

Ahogyan már fentebb is kitértünk rá, a rendezvényeknél általában minden megtörténik, ami megtörténhet, fel kell készülni még a legváratlanabb eseményekre is, amennyiben ez lehetséges! Érdemes több forgatókönnyvel minimum b, de optimálisabb esetben c, és d tervvel is készülni. 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.