Így válaszd ki a legtisztább WC-t!

Melyik nyilvános WC-t használjuk?


Tiszta nyilvános WC-k

Jártál már úgy, hogy szólított a természet de a hideg kiráz a gondolatától is, hogy ráülj egy nyilvános WC-re? Kellemetlen egy helyzet, de most segíthetünk kiválasztani a legtisztább Wc-t!


Egy nemrégiben elvégzett kutatás szerint, a férfiak a bejárati ajtóhoz eső legközelebb fülkét választják, vagy a piszoárokat. A nők viszont a legtávolabbi fülkébe mennek először. 

 

A szakértők azt javasolják, hogy amit mindeképp kerüljünk el, az a középső mosdó. Az esetek 60%-ban ezt választják az emberek, így ez a legkoszosabb. 

 

Általánosságban elmondható, hogy az első mosdót választják a legkevesebben, mivel szeretnék ha minél távolabb lennének az emberektől, hogy nyugodtan végezhessék dolgukat. Így az első ajtó lehet a legtisztább választás!

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.