Repedezett bőr megszüntetése 3 lépésben, egyszerűen

Repedezett bőr megszüntetése 3 lépésben


Repedezett bőr ellen

Száraz, repedezett a bőröd? Nemcsak esztétikailag nem szép, hanem közérzetedet is zavarja? Teljesen megértjük, a repedezett bőrt nagyon nem könnyű megfelelően ápolni, sőt sokszor tévesen is szokták félre kezelni, azonban mi mos megmutatjuk, hogy hogyan szüntesd meg 3 egyszerű lépésben.


#1. A repedezett bőr okának megtalálása

A repedezett bőr ápolásának nulladik lépése okának megfejtése. A repedezett bőrt leggyakrabban a bőrnek extrém szárazsága idézi elő, ez azonban több okból is kialakulhat. Genetika, ekcéma, túlzott igénybevétel, napfény, hideg időjárás, allergia, de egyéb más betegség is állhat a háttérben, éppen ezért nem ár orvossal konzultálni, mert lehet, hogy nem csak a tünetek megszüntetésére lesz szükség, hanem a kiváltó okot s kezelni kell. De bármi is legyen az ok külsőleg is kezelni kell a felületet!

 

#2. A repedezett bőrt fürdés/zuhanyzás közben is kezelni kell

A repedezett bőrt nem elég különböző ápoló krémekkel kenni, minden élethelyzetben gondosan oda kell rá figyelni, fürdés, zuhanyzás alatt is! Válassz olyan kozmetikai készítményt, ami passzol a bőrtípusodhoz, és enyhén bánik vele. A repedezett bőr esetében a legjobb megoldás a Ceralbin fürdőkréme, ami tisztít és ápol is egyben már a zuhany alatt!

 

#3. Repedezett bőr ápolása

Ha repedezett a bőröd, akkor jól tudod, hogy ilyen fontos, a hidratálás. Vállasz egy megfelelő, bőrbarát, lehetőleg természetes anyagokból készült, magas minőségű hidratáló krémet, itt is tudjuk ajánlani a Ceralbi készítményeit, és hidratálj fürdés után, illetve ahányszor csak úgy érzed, hogy a bőrödnek szüksége van rá! 
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.