3 gyakori tévhit a fogimplantátumokkal kapcsolatban

3 tévhit a fogimplantátumokkal kapcsolatban


Fogimplantátum tévhitek

Sajnos napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy valaki valamilyen esemény következtében elveszíti egy vagy több fogát. Ez lehet valami betegség miatt, baleset következtében, genetikai okú, de lehet amiatt is, hogy a helytelen szájhigiénia miatt fogászati betegségek alakulnak ki. Ilyenkor a legjobb megoldás a fogimplantátum! Mutatunk is 3 gyakori tévhitet a fogimplantátumokkal kapcsolatban, amiket itt az ideje, hogy egy életre elfelejtsünk!


#1. A fogimplantátum nem szép

Ez az első és legfontosabb dolog, amit nagyon gyorsan el kell felejteni. A mai modern technikák, és korszerű eljárásoknak köszönhetőn manapság már olyan implantátumokat lehet csinálni, amik szinte észrevehetetlenek, ugyanis teljesen olyanok, mint az eredeti fogazat. Ha csak emiatt nem vágott eddig bele, akkor ettől nem kell tartania!

 

#2. A fogimplantátum fájdalmas

Annyi rémhír terjeng a fogorvosokkal, fogászati eljárásokkal kapcsolatban, hogy szinte már az is érzi, hogy mennyire fájdalmas egy-egy beavatkozás, aki még soha életében nem járt fogorvosnál. Az igazság azonban az, hogy nem a fogászati beavatkozások fájdalmasok, hanem az, ha egy fogászati probléma nincsen megfelelően kezelve. Manapság a modern technológiáknak, és eszközöknek köszönhetően a legtöbb kezelés teljesen fájdalommentes. A fogászati implantációt általában helyi érzéstelenítéssel végzik, így biztosítani tudják, hogy teljesen fájdalommentes legyen a teljes folyamat. 

 

#3. A fogimplantátum során megannyi rejtett költséggel kell számolni

Ha megfelelő fogászatot választunk, akkor nem kell rejtett költségekkel számolni, már a beavatkozást megelőzően kapunk egy viszonylag pontos árkalkulációt, ami tartalmazza az össze előre láthatóan felmerülő költségelemet. Mi személy szerinte a Rosental fogászatot tudjuk ajánlani, hiszen tényleg nagyon korrektek ár tekintetében is, illetve profik, profi eszközökkel, itt tudtok részleteket olvasni róluk: fogimplantátum Budapest.
 

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.