A wellnessezés pozitív hatásai

A wellnessezés pozitív hatásai


A wellnessezés jótékony hatásai

Eljöttek az esős, hideg őszi mindennapok, amikor sokunk legszívesseben ellátogatna egy wellness szállodába, és a szaunák, valamint egyéb wellness elemek segítségével felmelegedne, felfrissülne kicsit. Ha te is erről álmodozol, akkor ez a cikk tetszeni fog, ugyanis szeretnénk meggyőzni, hogy igazából ez az álmod nagyon is hasznos, azaz mutatjuk a wellnessezés pozitív hatásait!


A wellnessezés méregtelenít

A szauna forró levegője segít kiűzni a különböző méreganyagokat szervezetünkből, ezzel elősegítve egészséges működését annak, bár fontos hangsúlyoznunk, hogy egyetlen alkalomtól nem szabad megváltást várni, és az egészséges táplálkozást, életmódot sem pótolja.

 

A wellnessezés csökkentik a stresszt

Nehéz napokat élsz meg, szinte már megszoktad, hogy egekben van a stressz szinted? Ugye, te is tudod, hogy ez egyáltalán nem egészséges? A wellnessezés azonban ebben is megoldást jelenthet! A wellness pozitív hatásai bizonyítottak, az is, hogy hatékonyan csökkenti a stresszt, ez pedig annak köszönhető, hogy segítik lenyugtatni a testet, s az elmét egyaránt. Néhány kellemes óra a pezsgőfürdő simogató buborékjai között, pár pihentető perc a forró szaunában tökéletesen elősegítik a relaxációt.

 

A wellnessezés hatékony a betegségek ellen

A wellnessezés nem csak remek kikapcsolódás, pihenés forrása, hanem a szervezetünkkel is csodát művel, sokkal ellenállóbá teszi a megbetegedésekkel szemben, azzal, hogy erősíti az immunrendszerünket, ebben az időszakban ez pedig különösen fontos! 

 

Látogassa meg a Kristály Hotelt, ami egy négycsillagos wellness hotel Balaton mellett , és élvezze ezeket a jótékony hatásokat! 
 

Szerző: VN

címkék:

Kommentek


amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.