Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Cikkek

2019.11.27.

0 komment
Csapatépítő szervezési segédlet

Nem elhanyagolhatóak a céges csapatépítő események!

Nagyon sokan csak felesleges nyűgnek tartják, hogy el kell menniük csapatépítő tréningekre míg mások élvezi ezeket az eseményeket. Bárhogy is legyen ezek az események nagyon fontosak, hiszen bizonyítottan hatékonyabbá teszik a munkavégzést.

2019.10.28.

0 komment
Ajándékok babáknak

Ezek a legjobb ajándékok babaváró bulira

Egy kisbaba érkezése mindig nagyon nagy öröm és izgalom is egyaránt, főleg akkor, ha ez az első a családban. Ezt az alkalmat mindenki szeretné különlegessé varázsolni, hogy maradandó emlék maradjon. Egyre nagyobb divat babaváró bulikat rendezni, ahol általában kiderül a baba neme is. Ha te is egy ilyenre vagy...

2019.10.22.

0 komment
fogérzékenyseég ellen

Mit tehetsz a fogérzékenység ellen?

Hő vagy hideg étel/ital harótására fájnak fogaid? Lehet, hogy fogérzékenységgel küzdesz, amely ellen ideje tenni!

2019.10.16.

0 komment
Terembérlés Budapesten

Terembérlés Budapesten rendezvényekhez!

Budapesten szeretnél szervezni egy osztálytalálkozót, céges meetinget vagy esetleg esküvői helyszínt keresel? Ideális helyszínt keresel egy csapatépítésnek, leánybúcsúhoz, legénybúcsúhoz? AGrey Goose Restaurant & Bar tökéletes választás minden eseményhez!

2019.10.08.

0 komment
Divatos molett ruhák

Miért érdemes Plus Size webáruházból vásárolni?

Sokan tartanak a ruha rendeléstől, elhisszük, ha te is. A legtöbbünk szereti felpróbálni a ruhákat, megfogdosni az anyagot, ellenőrizni a minőséget, mielőtt pénzt ad ki érte. Ez persze természetes, hiszen honnan is tudhatnánk, hogy milyen is a ruha a valóságban? 

2019.09.13.

0 komment
Plus Size webáruház: molett ruhák széles választéka

Így találd meg a számodra legmegfelelőbb ruhákat molettként

A legtöbb ruhákat forgalmazó márka rendszerint szeret megfeledkezni a nem átlagos testméretekkel rendelkező vásárlókról. XL-es méret felett már nincs ruha, de még ez a méret is elég ritka náluk. Ha te is a molettek táborát erősíted, akkor jól tudod, milyen nehéz manapság egy divatos, csini ruhára szert tenni. 

2018.10.11.

0 komment
A víz egyéb jótékony hatásai

Fontos szerepe van a víznek szervezetünkben!

Víz nélkül nem sokáig maradnánk életben, elképesztő, hogy milyen fontos szerepet játszik szervezetünkben. Nézzük, miért olyan nélkülözhetetlen a víz! 

2018.10.08.

0 komment
Vegán életmód

Hogyan legyünk vegánok?

A veganizmus nem egyenlő a vegetarianizmussal. A kettő között jelentős különbség van! Azonban ezt sokan nem tudják. 

címkék:
amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.