Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Cikkek

2018.09.10.

0 komment
Rostban gazdag étrend

Erre figyelj az egészséges étrend kialakításakor!

Ha úgy döntöttünk, hogy egészséges étrendet kezdünk el követni. A legtöbben a szénhidrátok és a kalória csökkentésével kezdik. Az edzésnél pedig a bevitt fehérje mennyiségét figyelik. Egy valamit azonban sokan elfelejtenek figyelni, a rostokat!

2018.08.08.

0 komment
Pihentető alvás

Mitől lesz pihentető az alvás?

Sokan rendszertelenül és rosszul alszanak, ami aztán később meglátszódik a munkahelyi teljesítményükön és a magánéletükben is. Tartós fáradtság esetén a betegségekre is fogékonyabbak vagyunk.

2018.07.26.

0 komment
Tiszta nyilvános WC-k

Melyik nyilvános WC-t használjuk?

Jártál már úgy, hogy szólított a természet de a hideg kiráz a gondolatától is, hogy ráülj egy nyilvános WC-re? Kellemetlen egy helyzet, de most segíthetünk kiválasztani a legtisztább Wc-t!

2018.07.17.

0 komment
Étvágyunk szabályozása!

Szabjunk határt étvágyunknak!

Az étvágyunk szabályozása nehéz dolognak tűnhet elsőre, különösen akkor, ha diétázni szeretnénk. Ilyenkor nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy mit, mikor és mennyit eszünk. 

2018.07.15.

0 komment
Napszúrás kezelése

Teendők napszúrás esetén!

Nyáron, különösen ezeken a nagyon forró napokon könnyen a napszúrás áldozatává válhatunk! Szinte biztos, hogy élete során mindenki kapott már napszúrást. Van, aki súlyosabbat, van aki enyhébbet. Azonban mi a teendő, ha már bekövetkezett a baj?

2018.06.29.

0 komment
Világító bútorok

Béreljen világító bútorokat!

Ha igazán különleges hangulatot szeretne varázsolni a rendezvényre – legyen szó céges partyról, osztálytalálkozóról, esküvőről – akkor ezek a csodálatos színekben pompázó bútorok tökéletes választást nyújthatnak! A bútorok led világítással vannak ellátva és távirányással is működtetthetők. 

2018.06.27.

0 komment
Gyerekbarát szálloda

A tökéletes helyszín a családi nyaraláshoz!

Végre itt a nyár és több időt tölthetünk a családunkkal, így nem csoda, hogy ilyenkor megnő a szállodák forgalma is. Azonban csak kevés az olyan szálloda, amely gyerekbarát kialakítású lenne.

2018.06.14.

0 komment
Gyakori fejfájás okai

Ezek a fejfájás leggyakoribb okai

A visszatérő fejfájások hátterében sokan valami komolyabb dolgot gyanítanak, pendig gyakran triviális tényezők állnak a háttérben. Az alábbiakban összeszedtük mik azok a leggyakoribb kiváltó okok, amelyek a fejfájást okozhatják.

címkék:
amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.