Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Cikkek

2017.11.30.

0 komment
karácsonyi ételek rendelése

Ételrendelés karácsonykor

Miért érdemes ételt rendelned karácsonykor? Honnan rendelj, ha igazán finom és házias ízeket szeretnél látni az ünnepi asztalon? Tarts velem és megmutatom.

2017.11.29.

0 komment
Ezekre figyelj, ha üzleti vacsorát szervezel

Erre figyelj az üzleti vacsora szervezésénél!

Az üzleti vacsora az üzleti élet egyik legfontosabb eseménye, amihez természetesen egy tökéletes vacsorahelyszín dukál. Bemutatjuk Budapest legjobb üzleti vacsorahelyszínét! 

2017.11.08.

0 komment
Egy kis illemtan: így viselkedj az étteremben!

Egy kis illemtan: alapvető illemszabályok az étteremben

Életünk során nem egyszer járunk étteremben, így nem árt tudni néhány alapvető illemszabályt a vendéglőkben! Olvasd el te is, hogy hogyan kell pontosan viselkedni! 

2017.10.26.

0 komment
Bemutatjuk, hogy miért érdemes minden nap kávéznod!

Ezért érdemes minden nap kávéznod!

Az emberek többsége általában kávéval kezdi a reggelt. A tudósoknak jó hírük van a kávékedvelők számára! A kávéfogyasztás nagyon hasznos, megmutatjuk miért érdemes minden nap kávéznod! 

2017.10.11.

0 komment
Bemutatjuk, hogy milyen ruhadarabokat érdemes viselned, ha alma alkatod van!

Ezeket viseld, ha alma alkatod van!

Az alma alkatú hölgyeknek nincs egyszerű dolguk, ha öltözködésről van szó, hiszen több dologra oda kell figyelniük. Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat érdemes viselniük! 

2017.10.05.

0 komment
Tudj meg mindent a turbófeltöltőkről!

Mit kell tudni a turbóról?

Mára már elképzelhetetlenek a dízelmotoros autók turbó nélkül, de a benzinesek között is egyre elterjedtebb. Tudd meg, hogy miért van ez így! Bemutatjuk a turbó működési elvét! 

2017.09.25.

0 komment
Csodálatos kert rendezvényekre

Mesebeli kert

Egy ilyen kertben valódi álom megpihenni. Nézd meg, nem igényel túl nagy ráfordítást, pusztán csak egy kis fantázia szükséges hozzá. Te is bármikor elkészítheted otthonodba, sőt ha ügyes vagy, gyönyörű...

2017.09.25.

0 komment
Ismerd meg te is a világ legszebb kávéházát!

Magyarországon található a világ legszebb kávéháza!

Sokan nem tudják, de kis hazánkban található a Világ Legszebb Kávéháza! Ismerd meg jobban ezt a fantasztikus helyet! 

címkék:
amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.