Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Cikkek

2017.08.24.

0 komment
Ismerd meg te is fővárosunk legszebb látnivalóit!

Bemutatjuk Budapest legszebb látnivalóit!

Budapesten egyszerűen minden csodás, de mégis vannak olyan látnivalók, amiket nem szabad kihagynod, ha a fővárosban jársz!  

2017.05.25.

0 komment
Hibák a kávézáskor

Gyakran kávézol? Ezeket a hibákat ne kövesd el!

Kávézni nagyon sokan szeretnek, és sok reggel megmentője egy erős fekete. Bemutatjuk, hogy milyen hibákat nem szabad elvégezned kávékészítés közben!  

2017.05.19.

0 komment
szendvicsparty

Egészséges szendvicsek

A fizikai és szellemi fittséghez a testednek energiára van szüksége. Egy megfelelően összeállított szendviccsel tökéletesen biztosíthatod a szervezeted számára létfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket és szénhidrátokat. Rendezz szendvicsparty-t, készülj ilyen finomságokkal:

2017.03.29.

0 komment
Sport mindenek felett

Sport mindenek felett - a test egészségére

Ha mindig is szerettél volna elkezdeni sportolni, de úgy érzed, nem vagy képes megtenni az első lépést, akkor íme néhány jó tanács, ami segít meghozni a döntést!

2017.03.27.

0 komment
Gyógyászati eszközök haszna

Mi mindenre jók a gyógyászati eszközök? Mi megmutatjuk!

Ki ne hallott már a gyógyászati eszközökről? De vajon tudjátok, hogy mit is értünk a kifejezés alatt? Olyan a gyógyulási folyamatot elősegítő eszközöket értünk gyógyászati eszközökön, melyek otthoni használatra, orvosi felügyelet hiányában is alkalmazhatók.

2017.03.27.

0 komment
Cukorbetegség kezelése

Cukorbetegség kezelése

Diabetes mellitusz, azaz közismertebb nevén a cukorbetegség világszerte több millió embert érint, hazánkban pedig a diabétesszel együtt élők száma több, mint 500 000-re tehető.

2017.03.27.

0 komment
Fogyókúrás termékek

Fogyókúrás termékek, amelyek valóban hatnak

Mindenki a tartós fogyás titkára kíváncsi. Számos olyan praktika van, amely egyesek számára beváltja a hozzá fűzött reményeket, mások számára viszont kevésbé eredményes. Ilyenek a különböző fogyókúrás készítmények is.

2017.03.24.

0 komment
water

Miért fogyasszunk gyógyvizeket?

A bágyadtság, dehidratáltság egyik fő oka a csökkentett vízfogyasztás, mely ellen valljuk be, igazán tehetünk. Ihatunk csapvizet, ásványvizet, fő az, hogy gondoskodjunk a vízutánpótlásról. 

címkék:
amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.