Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Cikkek

2020.12.22.

0 komment
Repedezett bőr ellen

Repedezett bőr megszüntetése 3 lépésben

Száraz, repedezett a bőröd? Nemcsak esztétikailag nem szép, hanem közérzetedet is zavarja? Teljesen megértjük, a repedezett bőrt nagyon nem könnyű megfelelően ápolni, sőt sokszor tévesen is szokták félre kezelni, azonban mi mos megmutatjuk, hogy hogyan szüntesd meg 3 egyszerű lépésben.

2020.12.14.

0 komment
Mi az a fogkorona

Mi az a fogkorona, mikor van rá szükség?- Mindent a fogászati koronáról

Fogkorona így-úgy, fogkorona kell ide, meg oda, annyiszor hallhatjuk ezt, na de mi is az a fogkorona és mikor van rá szükség? Összeszedtünk mindent, amit érdemes tudni a fogkoronáról!

2020.11.10.

0 komment
Így maradhatsz egészséges

Így tartsd fent egészséged

Az egészség fenntartása is néha több erőfeszítést igényel, mint gondolnánk. De mi mindent kell megtennünk ahhoz, hogy egészségünket fenntartsuk? Most megtudhatod!

2020.10.15.

0 komment
Szaunázás pozitívumai

A szaunázás pozitív hatásai

Eljött az évnek az az időszaka, amikor a Balaton, és a strandok helyett mindenki inkább a wellness részleget célozza meg. Egy hűvös őszi napon nagyon jól tud esni a szauna melege, de sokan nem tudják, hogy a kellemes feltöltődés mellett, vannak jótékony hatásai is, ami miatt még inkább érdemes rendszeresen igénybe...

2020.10.14.

0 komment
A wellnessezés jótékony hatásai

A wellnessezés pozitív hatásai

Eljöttek az esős, hideg őszi mindennapok, amikor sokunk legszívesseben ellátogatna egy wellness szállodába, és a szaunák, valamint egyéb wellness elemek segítségével felmelegedne, felfrissülne kicsit. Ha te is erről álmodozol, akkor ez a cikk tetszeni fog, ugyanis szeretnénk meggyőzni, hogy igazából ez az álmod...

2020.08.13.

0 komment
Bölcsességfogak: Mi a teendő velük tinédzserkorban?

A tinédzserkor és a bölcsességfogak növekedési időszaka

Tinédzser korban a bölcsességfogak elkezdenek kinőni a szájban, és sok esetben okozhatnak problémát, hiszen a fogakat összetolhatják, illetve nagy fájdalommal járhat kinövésük. 

2020.07.30.

0 komment
taposógép használata hatékonyan

Fogyás hatékonyan: 3 tipp a taposógép használatához

Ha fogyni szeretnél akkor a taposógép egy nagyon jó megoldás, hiszen használatával egyszerűen, mégis hatékonyan tüntetheted el a felesleges zsírréteget. Ha rendszeresen és megfelelően használod a taposógépet akkor már rövid időn belül megláthatod az eredményt. De mégis hogyan használd megfelelően a...

2020.07.01.

0 komment
Ezért fájnak általában a fogaink

Miért fáj a fogunk: ezek a fogfájás leggyakoribb okai

A fogfájás nagyon kellemetlen tud lenni, ha baj van, akkor szinte elviselhetetlen a fájdalom. De vajon mi okozza a fájdalmat? Erre a kérdésre keressük most a választ.

címkék:
amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.