Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Cikkek

2020.01.15.


Fogfehérítési tippek

Hogyan legyenek fogaid fehérebbek?

Mindenki tökéletesen hófehér fogakat szeretne. Ahhoz, hogy hollywoodi mosollyal rendelkezz, van pár tippünk.

2020.01.02.

0 komment
Legjobb 3 játékötlet kisfiúknak

TOP 3 játékötlet kisfiúknak

A lányok barbizni és babázni szeretnek, ezt mindenki tudja, de vajon milyen ajándéknak örülnek a kisfiúk? Egyik gyereknek sem egyszerű ajándékot venni, hiszen szeretnénk, ha minél jobban örülneneki, ehhez pedig rengeteg dolgot figyelembe kell venni. Például azt, hogy mi az érdeklődési köre, miket szokott csinálni,...

2019.12.31.

0 komment
A 3 legjobb csapatépítő játék

Legjobb csapatépítő játékok

Manapság egyre több cég vezetője dönt úgy, hogy csapatépítő tréninget szervez az alkalmazottak számára, abból a célból, hogy jobban megismerjék egymást, és ennek következtében hatékonyabban tudjanak együtt dolgozni. Ha ti is csapatépítő szervezése előtt álltok, akkor mutatjuk a legjobb játékötleteket.

2019.12.22.

0 komment
hatékony fogyókúrás tippek

Így add le a felesleget magadról!

Szeretnél lefogyni, de valahogy nem megy. Elkezdesz edzőterembe járni, de abbahagyod, hiába próbálsz egészségesen táplálkozni valahol mégis elrontod? Most mutatunk néhány tippet, hogy mit csinálj másképp!

2019.12.17.

0 komment
Fogászati szűrés

Miért fontos minden évben a fogorvosi szűrővizsgálat?

A fogászati szűrés rendkívül fontos, hiszen fogaink egészségének megőrzésének ez az egyetlen módja, ha évente minimum kétszer meglátogatjuk a fogorvost.

2019.12.13.

0 komment
Molett alkalmi ruhák különböző eseményekre

Ilyen alkalmi ruhákat hordj molettként a különböző eseményeken!

Molettként nem egyszerű megtalálni a megfelelő ruhákat a hétköznapokra sem, nemhogy a különböző alkalmi eseményekre. Nemcsak az íratlan szabályokra kell odafigyelni, hanem arra is, hogy melyik ruhában mutatsz csinosan. Most segítünk, hogy milyen alkalmakra, milyen ruhát vegyél fel!

2019.12.04.

0 komment
Olcsó ajándékötletek kisgyerekeknek

Nem kell vagyonokat költened az ajándékokra!

Nem mindig az a legérdekesebb, ami sokba kerül, főleg igaz ez a kisgyerekek esetében. Néha a legolcsóbb dolgokkal tudnak órákat játszani, mondjuk egy kulcscsomóval, míg a méregdrága ajándékok egy percre sem kötik le őket. Ezért felesleges vagyonokat költeni ajándékokra.

2019.11.29.

0 komment
Így tölts el egy wellness hétvégét!

Hogyan tölts el egy wellness hétvégét?

Hazánkban még mindig nagyon sokan félnek a wellness hétvége kifejezéstől, és gondolják azt, hogy ez csak egy szállodaszobában való semmittevést jelenti, pedig ez nem így van. Mutatjuk, miket lehet csinálni egy wellness hétvégén.

címkék:
amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.