Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Cikkek

2018.05.22.

0 komment
Házi gyógymódok

Házi gyógymódok megfázás ellen

A megfázás tünetei nagyon kellemetlenek tudnak lenni, és a lehető leghamarabb meg akarunk tőlük szabadulni. Mivel a megfázás igen gyakori, érthető ha nem minden alkalommal szeretnénk gyógyszerekhez fordulni az elűzéshez, így igen népszerűek és hatékonyak a házi gyógymódok is, amelyeket az alábbiakban szedtünk össze.    

2018.02.06.

0 komment
Nézd meg, hogy milyen kardigánokat, pulóvereket érdemes választanod molettként!

Pulcsik, kardigánok – Ilyen fazont válassz molettként!

A téli időszak elengedhetetlen kellékei a pulóverek, kardigánok, amik védenek minket a hideg ellen. Azonban ezek a ruhadarabok nem csupán ezt a célt szolgálják, hiszen a mai pulóverek igazán csinosak, nőiesek. Ha molettként keresel pulóver vagy kardigánt, nem árt néhány szabályt betartanod, ha nem szeretnéd...

2018.01.25.

0 komment
Mutatunk néhány profi esküvőszervezési tippet!

Profi tippek az esküvő szervezéséhez

Az esküvőszervezés nem egyszerű feladat, és ez minden részére, minden időszakára vonatkozik az alapoktól az utolsó simításokig. Egy ekkora életesemény szervezése nem hiába tarthat hónapokig, vagy akár egy egész évig. Hogy megkönnyítsük közelgő esküvőd és lagzid tervezetének összeállítását, és annak...

2018.01.05.

0 komment
Bemutatjuk, hogy eredeti vagy utángyártott turbót érdemes választani!

Miért jobb az eredeti turbó az utángyártottnál?

Sokan egyáltalán nem tudják, hogy mi a különbség az eredeti és az utángyártott turbó között. nézd meg, hogy miért nem érdemes az utángyártott mellett döntened! 

2018.01.01.

0 komment
Bemutatjuk, hogy hogyan lehet igazán dús, egészséges a hajad!

Így lehet dús, egészséges a hajad

Minden nő gyönyörű, egészséges, hosszú hajra vágyik. Nem kell drága csodaszerekre költened, csupán néhány szokást kell átalakítanod a mindennapjaidban!  

2017.12.06.

0 komment
Tudj meg hasznos információkat a turbófeltöltő azonosításáról!

A turbófeltöltők azonosítása

A turbófeltöltő azonosítása nem egyszerű feladat, ezért bemutatjuk, hogy mire érdemes figyelni ebben az esetben!                                              

2017.12.06.

0 komment
Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat érdemes választanod körte alkattal!

Ilyen ruhadarabokat válassz, ha körte alkatod van!

Nem tudod, hogy milyen ruhadarabokat érdemes választanod körte alkattal? A következőkben bemutatjuk, hogy melyek a legjobb ruhák erre az alaktípusra! 

2017.12.01.

0 komment
Így lehetnek szép körmeid!

Így lehetnek egészséges, szép körmeid

Valószínűleg a legtöbb nő gyönyörű, egészséges körmökre vágyik. Bemutatjuk, hogy hogyan érheted el ezt könnyedén, néhány házi praktika segítségével!  

címkék:
amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.