Fegyencedzéssel és Fegyencjógával kapcsolatos cikkek és hírek

Cikkek

2021.06.09.

0 komment
Milyen egy jó magánfogászat?

Ilyen egy jó magánfogászat? – ezt a 3 dolgot ellenőrizd, mielőtt időpontot kérsz!

Ha nem jó fogászatot választunk, akkor nemcsak pénztárcánk, időnk, hanem fogunk egészséges is kárát láthatja. Éppen ezért nagyon fontos, hogy alaposan utánajárjunk, mielőtt döntünk. Most mutatunk 3 dolgot, amit mindenképpen érdemes ellenőrizned, mielőtt időpontot kérsz egy magánfogászatra.   

2021.05.14.

0 komment
3 tanács rendezvény szervezéshez

3 dolog, amire figyelj, ha rendezvényt szervezel!

Rendezvényt szervezni nem egyszerű, még a nagy gyakorlattal rendelkezőknek is sokszor fejfájást okoz egy-egy feladat, ráadásul feladat van rengeteg. Nagy odafigyelést igényel az egész folyamat, rengeteg mindenre kell gondolni, és a legtöbb esetben váratlan események is megjelennek, tehát ezekre is úgy ahogy lehet, fel...

2021.05.12.

0 komment
fogszuvasodás okai

Nagyon sokan nem kezelik, pedig ez az egyik leggyakoribb betegség a világon

A fogszuvasodás a világ egyik leggyakrabban előforduló betegsége, mégis sokszor kezelés nélkül marad, hiszen a köztudatban az él, hogy fogorvoshoz csak a legszükségesebb esetben kell menni, így a problémára nem derül időben fény. 

2021.04.12.

0 komment
Fogimplantátum tévhitek

3 tévhit a fogimplantátumokkal kapcsolatban

Sajnos napjainkban egyre gyakrabban fordul elő, hogy valaki valamilyen esemény következtében elveszíti egy vagy több fogát. Ez lehet valami betegség miatt, baleset következtében, genetikai okú, de lehet amiatt is, hogy a helytelen szájhigiénia miatt fogászati betegségek alakulnak ki. Ilyenkor a legjobb megoldás a...

2021.03.10.

0 komment
Nem kellene halogatnia  fogorvost

3 ok, amiért rendszeresen halogatjuk a fogorvost, pedig nem kellene

Ha megkérdeznénk véletlenszerűen néhány embert, hogy szeret-e fogorvoshoz járni, biztosak vagyunk benne, hogy csak nagyon kis eséllyel akadna egyetlen olyan személy is, aki igennel felelne. De, ami a legrosszabb ebben, hogy ha azt is megkérdeznénk, hogy járt-e az elmúlt egy évben fogorvosnál, akkor arra is nagy arányban...

2021.02.10.

0 komment
fogszuvasodás okai

Mik a fogszuvasodás kialakulásának okai, hogyan kell kezelni?

Napjainkban a fogszuvasodás nagyon sokakat érint. De vajon mitől alakulhat ki a fogszuvasodás, mik a tünetei, és hogyan lehet kezelni? Összegyűjtöttünk mindent a fogszuvasodással kapcsolatban!

2021.01.12.

0 komment
3 megoldás a bölcsességfog fájdalmára

3 tuti megoldás a bölcsességfog fájdalmára

Azt kívánjuk mindenkinek, hogy ne tudja meg soha, hogy milyen, ha fáj a bölcsességfoga! De ha már beütött egyszer a baj, akkor valamit sajnos tenni kell, mert az ilyenkor jelentkező fájdalom tényleg nagyon kellemetlen, már-már elviselhetetlen. Mutatunk 3 jó módsert bölcsesség fog fájdalmára.

2020.12.23.

0 komment
3 gyakori tévhit a fogorvossal kapcsolatban

3 gyakori tévhit a fogorvossal kapcsolatban

Nagyon kevés olyan emberrel találkozni, aki szeret fogorvoshoz járni. A legtöbben mondhatni rettegnek a fogorvostól, már a szó hallatán is feláll a hátukon a szőr. Ez pedig nem feltétlenül rossz élmények miatt van, hanem gyakran olyan tévhitek okozzák, amiket egymásnak mesélnek az emberek. Ezek a fogorvossal...

címkék:
amic.hu

amic.hu

Ön az amic.hu oldalon jár, mely a főváros legújabb online újságja. Itt minden friss információ megtalálható Budapestről, mely ma vag mostanában a városban történt.

amic.hu-Budapesten az első

amic.hu-Budapesten az első

“Millió emlék köt össze veled,
Ezer kanyargón lüktető úttest,
A grundok s a játszóterek,
Nálad Otthon vagyok, Budapest.”

 

Doboz 3

Doboz 3

Doboz szövegeCikkek

Eger

Eger

Eger csodás városa sok érdekes látnivalót tartogat mindenki számára, aki ellátogat oda. A történelmi városban közel száz épület maradt meg eredeti állapotában – így ha egy kis múltidézésre vágyunk, akkor is érdemes odautazni

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz

Biztonsági tanácsok szaunázáshoz- hogy csakis jó élmény legyen!

Akár nyilvános, akár magán szaunát használsz, fontos biztonsági intézkedéseket kell követned, hogy a szaunázás csakis élmény legyen. Előnyeik ellenére a szaunák nem mindenki számára megfelelőek. A szauna használata előtt konzultálj orvosoddal, különösen akkor, ha valami súlyos betegséged van, ilyen lehet szívprobléma, vagy vérnyomás panasz is. Ezeket a biztonsági tippeket kövesd! 

kedvenc fogászatunk

Bemutatjuk a kedvenc fogászatunkat

Mivel a legtöbb fogászati kezelés nem tb támogatott, a fogászatoknak nagy lehetőségük van versenybe kelni egymással a páciensekért, aminek sokszor a nyomott ár, rossz minőség, visszatérő megoldatlan problémák az eredménye, ha nem jól választunk. Mi most azonban bemutatunk egy helyet, ahol szó sincs ilyesmiről.

3 meglepő következménye a foghiánynak

3 meglepő következménye a foghiánynak

Sajnos nagyon sok hatás miatt elveszíthetjük egy vagy akár több fogunkat is. Akár külső vagy belső tényezők miatt, rossz genetika, nem megfelelő szájhigiénia miatt vagy esetleg egy baleset következtében. Ez nemcsak esztétikailag lehet zavaró, hanem számos káros következménye is lehet, ha nincsen pótolva, amikre sokan nem gondolnak időben.